Nyt on Mona muuttanut meille ja pentujen syntyminen lähestyy! Pentu huone on valmiina ja kaikki tarvittava on toivottavasti hankittuna, enää odotellaan merkkejä milloin synnytys alkaa. Laskettuaika eli 63vrk tulee täyteen 23.10 eli viikon päästä mutta ensikertalaisena äidin hommissa voi Mona synnyttää pennut jo hiukan aikaisemmin, tosin voi se tuosta kyllä ylikin mennä, koskaan ei tiedä..

Kaikinpuolin on Mona hyvässä kunnossa, masu ei ole vielä liian iso ja ulkoilla jaksaa ihan reippaasti :) Neljä viikkoa astutuksen jälkeen käytiin ultrassa, ennen ultraa lääkäri tunnustelemalla etsi pentuja, silloin löytyi 3-4, ultassa löytyi sitten todennäköisesti 4. Ei nuo aina pidä paikkaansa ja lopputulos voi heittää muutamallakin pennulla, mutta koska maha ei ole suuren suuri niin voisi tällä kertaa pitää paikkaansa, ehkä.   Pennut on nyt muutaman päivän aikana selkeesti kuitenkin kasvanut ja siirtynyt taaemmaksi. Maitoa tulee kaikista tisseistä jos hieman puristaa.

Elämää mahassa on paljon ja pennut on ajoittain vauhdikasta porukkaa :) Varsinkin yksi pennuista liikkuu paljon ja potkiikin muita kovempaa, myös ihan katsomalla huomaa kuinka maha liikkuu :)